Trpezarijski stolovi

Trpezarija, kuhinja, kancelarija ili drugi poslovni prostor sa savršenim hrastovim stolom?

Pružamo mogućnost da odaberete sto baš po vašoj meri i želji koji će se savršeno uklopiti u vaš enterjer.
Odaberite klasu i dimenziju ploče, izgled ivica, te završnu obradu. Predstavljamo vam nekoliko naših modela, uz mogućnost izrade stolova prema vašim specifikacijama. Svaki sto proizveden u našoj kompaniji je izrađen od drveta strogo kontrolisane vlage (8-10% +/-2%) koju pored praćenja ciklusa sušenja u našim sušarama merimo uz pomoć profesionalnih uređaja, pritom koristeći najbolji lepak sa svetskog tržišta za spajanje ploča obezbeđujemo glavne uslove za visokokvalitetnu i mirnu ploču.

Održavanje

Proizvodi od drveta su osetljivi na vlagu i potrebno ih je držati u zatvorenim prostorijama vlažnosti vazduha u prostoru 50-60% i temperature 0°-30°C, te udaljene minimalno 1000mm od izvora grejanja ili hlađenja, što su dva glavna faktora za održavanje ploče bez deformacija i pukotina.
Takođe ne smeju se izlagati direktnom uticaju sunčevih zraka, nisu namenjenjeni za spoljašnju upotrebu, terase, bašte i slično.
Za redovno održavanje površina nakon tretiranja premazima preporučuje se brisanje vlažnom krpom i vodenim rastvorom neutralnog deterdženta bez abraziva (komercijalni deterdženti dostupni na tržištu). Prilikom održavanja površina ne sme biti nakvašena ili da se na njoj formira sloj vode.
U suprotnom može doći do prodora vode i oštećenja drvenih elemenata.
U slučaju nepoštovanja uputstva proizvođač ne preuzima nikakvu odgovornost.